Vrijwilligers gezocht!

Wordt vrijwilliger bij Colt 45 vzv

Colt 45 vzw is steeds op zoek naar leden die een vrijwillige bijdrage willen leveren aan de goede werking van onze schietclub.  Meerdere handen maken het werk lichter en zorgen ervoor dat iedereen kan genieten van onze hobby zonder dat steeds weer opnieuw dezelfde personen alle lasten moeten dragen. Lees hieronder welke profielen we zoeken om een handje toe te steken.

Wie zoeken we?

Coaches

Onze coaches leiden het beoefenen van onze schietsport en hobby in goede banen. Ze waken over de veiligheid van alle deelnemers. Dit door ervoor te zorgen dat de schietinstallaties in orde zijn, iedereen zich aan de regels houdt omtrent het veilig omgaan met vuurwapens, dat men het huishoudelijk regelement en de statuten naleeft. Op deze manier zorgen zij ervoor dat we allemaal veilig en verantwoord kunnen genieten van ons lidmaatschap en op een leuke manier plezier beleven aan onze hobby en sport.

We zoeken mensen met ervaring en de nodige kennis inzake:

  • Schiet-technische vaardigheden met revolver, pistool en geweer.
  • De nodige kennis en ervaring hebben omtrent het veilig omgaan met vuurwapens
  • Reeds langere tijd lid zijn van onze club en een bijdrage willen leveren aan de goede werking.

Daarnaast zullen de coaches ook instaan voor het verifiëren van de schietbeurten en de afstempeling van de schietbeurtkaarten en sportschuttersboekjes. Een administratief belangrijke en noodzakelijke taak, die correct dient te worden uitgevoerd.

Opmerking: we zijn zowel opzoek naar vaste coaches als vliegende coaches. De vaste coaches nemen een vaste datum en tijdstip voor hun rekening. De vliegende coaches springen in wanneer nodig. Bijvoorbeeld indien de vaste coach verhinderd is (werk, familieverplichtingen ziekte, vakantie, …).

Een materiaalmeester

Ben je een handige klusser en heb je verstand van techniek en elektriciteit. Zou je willen en kunnen instaan voor het onderhoud en kleine reparaties aan onze schietinstallaties (kaartentransporteurs, bedieningsknoppen, verlichting, …).

Een examinator

Voldoe je aan alle wettelijke en interne voorwaarden om als examinator van de schietproeven te kunnen en mogen op treden en zou je deze rol willen vervullen dan is dit je kans.

Je kandidaat stellen

Denk je aan de voorwaarden voor een van deze vacatures te voldoen spreek dan iemand van het bestuur aan, toon je interesse en stel je kandidaat! Alvast bedankt.

error: