Terug open vanaf woensdag 9 juni

We weten dat iedereen staat te popelen om terug te kunnen gaan schieten. Om discriminatie en alle discussies en heisa rond wie wel en niet te vermijden hebben we er voor gekozen pas terug open te gaan als het voor iedereen mag. 
Voor de mensen die op ssl schieten, en hun licentie kortelings moeten laten vernieuwen, moeten gewoon hun aanvraag tijdig versturen met de ongeacht hoeveel behaalde schietbeurten. Mocht het zijn dat de regering toch nog zou beslissen dat het voor iedereen vroeger kan zullen we dit hier en via een mail aan onze leden laten weten.

Bedankt voor jullie begrip

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: