Mededeling wijziging bestuur

Op de bestuursvergadering van 24/04/20 (videoconference) heeft Alex Boddaert zijn ontslag gegeven, wat hij al een tijdje had aangegeven,  als voorzitter en bestuurslid van onze club colt45 vzw, om privé en gezondheid-redenen, met ingang vanaf 1 mei ll. Alex blijft wel nog actief als lid van onze schietclub.  Hierop werd het bestuur ontbonden en werd er  een nieuw bestuur verkozen met als voorzitter Stefaan Goossens, schatbewaarder Carine Spilier en secretaris Jean Coppens. Hierbij bedankt het nieuwe bestuur Alex voor zijn inzet voor de club en dat we in de toekomst nog kunnen rekenen op zijn ervaring in de schietsport.

Tevens werden de statuten aangepast conform de nieuwe wetgevingen aangaande de vzw’s en zullen deze eerstdaags verschijnen in het staatsblad. De nieuwe statuten zijn voor alle leden toegankelijk in de kast in de tussenruimte van de schietstand.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: