Schietstand terug open op 9 juni.

Dinsdag 9 juni mag de schietstand eindelijk weer openen. Mogen wij vragen de richtlijnen ter plaatse strikt te volgen. Gelieve ook uw eigen balpen en mondmasker mee te brengen om je in te schrijven in het register en het invullen van je schietbeurt. Bereidt je voor op je schietbeurt zodat alles vlot kan verlopen. Ontsmettingsgel is ter plaatse aanwezig. Bij initiatie schieten en schieten onder begeleiding is een mondmasker verplicht. Om iedereen voldoende kans te geven om aan de beurt te komen is een schietbeurt beperkt tot een half uur per persoon.Na een week zullen we de situatie evalueren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: