Overlijden van Dhr. Leo Van De Gehuchte – Lid Colt 45 vzw

Leo Van De Gehuchte

Het bestuur alsook de leden van Colt 45 vzw vernamn dat Dhr. Leo Van De Gehuchte op 1 mei 2018 is overleden. Leo was reeds lang lid van Colt45 vzw alsook te Zomergem van het V.K.V.  en het Rode Kruis. Zijn collega schutters zullen hem missen.

De herdenkingsdienst gaat door op 11 mei 2018 om 10:30 in de kapel van het WZC “Ons Zomerheem”, Dreef 47 te Zomergem. Het bestuur en alle leden  van Colt 45 vzw wensen met dit bericht hun oprechte deelneming aan zijn echtgenote Anny Danneels, de familie en alle nabestaanden te betuigen.

Je kan de nabestaanden condoleren  via deze website

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: