Overlijden Denise Van Hauwe 31 maart 2018

Het is met diepe droefheid dat wij u moeten melden dat Denise Van Hauwe, lid van Colt 45 en voorzitter van SV Leeuwen overleden is op zaterdagavond 31 maart 2018. Het bestuur en alle leden van Colt 45 vzw betuigen hierbij hun oprechte deelneming aan Raoul Tavernier, haar nabestaanden, vrienden en kennissen.
Denise was een sterke vrouw, zowel mentaal als fysiek, die heel veel betekend heeft voor zowel het recreatief als het sportief schieten in Vlaanderen. Opgeven stond niet in haar woordenboek en met haar zijn wij een gedreven, gepassioneerde schutter en voorvechtster van onze sport verloren. Je kan een interview met Denise uit 2012 over haar sportshutters verleden lezen via deze link http://www.ksfov.be/schuttersflash/Denise.pdf

Denise met Raoul in 2010 tijden de prijsuitreiking van de (zomer) biathlon waarachter zij de drijvende kracht was.

Denise, al je schuttersvrienden en kameraden gaan je missen. Maar, we hebben het voorrecht gehad je gekend te hebben en we zijn dankbaar voor je bijdrage aan de schietsport en voor je kameraadschap.

One Reply to “Overlijden Denise Van Hauwe 31 maart 2018”

  1. Bedankt Denise voor alles wat je voor de schietsport hebt gedaan , jammer dat niet iedereen op de hoogte werd gesteld van uw heengaan . We zullen uw energieke reacties missen ! Vaarwel !!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: